ADRESA
Piatra Neamț, jud. Neamț,
Strada Costache Negri Nr.6

TEL:
0766 453 828
0751 391 366
0786 574 313

EMAIL:
office@matygreenenergy.ro

Follow us

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.matygreenenergy.ro

Introducere

Prezenții Termeni și condiții de utilizare (în continuare, „Termeni și condiții”) definesc condițiile de utilizare a site-ului www.matygreenenergy.ro de către vizitatori și utilizatori.

Prin accesarea sau utilizarea site-ului www.matygreenenergy.ro, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții.

Drepturile de autor și proprietatea intelectuală

Toate drepturile de autor și de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului www.matygreenenergy.ro, inclusiv imagini, text, logo-uri, software, coduri sursă, sunt deținute de MATY IT&ELECTRONICS sau de partenerii săi.

Utilizarea conținutului site-ului

Puteți utiliza conținutul site-ului [nume site] numai în scopuri personale, non-comerciale. Nu aveți dreptul să copiați, să distribuiți, să modificați sau să creați materiale derivate din conținutul site-ului www.matygreenenergy.ro.

Limitarea răspunderii

MATY IT&ELECTRONICS nu își asumă nicio răspundere pentru orice daune, inclusiv daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul www.matygreenenergy.ro.

Modificări ale Termenilor și condițiilor

MATY IT&ELECTRONICS își rezervă dreptul de a modifica oricând acești Termeni și condiții. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site.

Legea aplicabilă

Acești Termeni și condiții sunt guvernați de legile României.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la office@matygreenenergy.ro sau la 0751 391 366.

You don't have permission to register