ADRESA
Piatra Neamț, jud. Neamț,
Strada Costache Negri Nr.6

TEL:
0766 453 828
0751 391 366
0786 574 313

EMAIL:
office@matygreenenergy.ro

Follow us

Image Alt

Despre Noi

Echipa noastră

de specialiști

în Energie Solară

Ce ne diferențiază este angajamentul nostru față de excelență. Fiecare proiect pe care îl abordăm este tratat cu atenție la detalii, de la consultanță inițială până la instalare și monitorizare. În fiecare etapă, ne asigurăm că clienții noștri primesc cele mai bune soluții adaptate nevoilor lor specifice. În timp ce industria energetică evoluează, suntem mândri să stăm în fruntea inovației, aducând cele mai recente tehnologii și cele mai eficiente practici în fiecare proiect. Ceea ce ne motivează cu adevărat este șansa de a contribui la transformarea mediului și de a lăsa un impact pozitiv durabil asupra comunităților pe care le servim.

DESPRE NOI

Scurt istoric

Înființată în 2018, Maty Green Energy a pornit cu o viziune clară: să aducem energia solară la nivelul următor și să contribuim la un mediu mai sănătos și mai durabil. De-a lungul anilor, am devenit un nume respectat în industria panourilor solare, datorită dedicării noastre constante față de calitate și inovație.
Pornind de la proiecte mici la nivel local, am evoluat rapid către colaborări semnificative cu companii mari, atât în țară, cât și în străinătate. Aceste parteneriate ne-au oferit oportunitatea de a ne perfecționa abilitățile și de a integra cele mai recente tehnologii în soluțiile noastre solare.

Astăzi, suntem mândri să ne numărăm printre liderii din domeniul energiei regenerabile, având un portofoliu impresionant de proiecte finalizate și o echipă talentată de experți în energie solară. Cu fiecare proiect nou, continuăm să ne împingem limitele și să lăsăm o amprentă pozitivă asupra mediului înconjurător. Eforturile noastre rămân ghidate de pasiunea pentru energie verde și de dorința de a inspira schimbarea pentru generațiile viitoare.

Misiunea noastră este să ajutăm oameni și organizații să reducă dependența de energie non-regenerabilă și să adopte o cale mai ecologică și rentabilă. Oferim produse de înaltă calitate și servicii profesionale pentru a face tranziția către energia solară cât mai simplă și accesibilă.

Ne dedicăm oferirii de soluții solare inovatoare și de calitate, care să răspundă nevoilor fiecărui client, de la rezidențial la industrial. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de mediul înconjurător, lucrând neîncetat pentru a reduce amprenta de carbon și pentru a promova un viitor mai verde. Prin colaborări strânse cu clienții, furnizorii și comunitățile locale, ne propunem să facem energia solară accesibilă și eficientă pentru toți. Împreună, construim un viitor alimentat de soare.

Misiunea noastră este ambițioasă, dar cu pasiune, inovație și colaborare, suntem hotărâți să o realizăm. Ne îndreptăm către un viitor în care energia solară este nu doar accesibilă și eficientă, ci și o componentă esențială a vieții noastre de zi cu zi. Împreună, putem construi o lume mai sustenabilă și mai strălucitoare, alimentată de soare.

Viziunea noastră este de a fi un catalizator pentru schimbare, încurajând o lume unde energia solară este o parte esențială a sistemului energetic global. Credem într-o lume în care fiecare persoană are puterea de a produce propria energie, contribuind astfel la un viitor mai verde și mai durabil.

La Maty Green Energy, vedem un viitor în care energia solară nu este doar o alternativă, ci devine norma. Ne propunem să transformăm modul în care oamenii percep și utilizează energia, trecând de la sursele tradiționale și poluante la o soluție care respectă și protejează planeta noastră.

Angajamentul nostru nu se oprește la produsele și serviciile pe care le oferim; se extinde și la educația și conștientizarea în rândul comunităților. Ne străduim să inspirăm și să implicăm indivizi și companii deopotrivă în această mișcare revoluționară, facilitând tranziția către o societate alimentată predominant de energie solară.

Oferim o gamă largă de panouri solare și sisteme de energie solară pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Serviciile noastre includ consultanță, proiectare, instalare și întreținere, asigurând o soluție completă pentru nevoile dvs. energetice.

Rezidențial: Panourile noastre solare pentru uz rezidențial sunt concepute pentru a se potrivi oricărei locuințe, oferind o modalitate eficientă și economică de a reduce facturile la energie și de a trăi mai sustenabil.

Comercial: Oferim sisteme de energie solară personalizate pentru afaceri, ajutând organizațiile să reducă costurile și să-și îmbunătățească profilul ecologic.

Industrial: Soluțiile noastre industriale sunt robuste și fiabile, capabile să satisfacă cerințele energetice de mare capacitate ale sectorului industrial, promovând în același timp durabilitatea.

Consultanță: Experții noștri vă stau la dispoziție pentru a evalua nevoile dvs. specifice și pentru a recomanda cel mai potrivit sistem solar pentru situația dvs. unică.

Proiectare: Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a proiecta un sistem care să se integreze perfect în proprietatea dvs., optimizând eficiența și estetica.

Instalare: Tehnicienii noștri specializați asigură o instalare rapidă și corectă, garantând funcționarea eficientă a sistemului dvs. de energie solară.

Întreținere: Oferim pachete de întreținere personalizate pentru a vă asigura că sistemul dvs. funcționează la capacitate maximă, cu un impact minim asupra dvs.

La Maty Green Energy, ne mândrim cu furnizarea de soluții solare de înaltă calitate care să satisfacă o varietate de nevoi și bugete. Fie că sunteți un proprietar care dorește să facă primul pas către un viitor mai verde sau o companie industrială care caută să își optimizeze producția de energie, avem produsele și serviciile care să vă ajute să atingeți aceste obiective. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem transforma energia solară într-o realitate pentru dvs.”

Echipa noastră este compusă din profesioniști experimentați și pasionați, dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Suntem aici să vă ghidăm în fiecare etapă a călătoriei dvs. solare, de la selecția produselor potrivite până la instalare și asistență pe termen lung.

Consultanții Noștri: Experții noștri sunt instruiți să înțeleagă nevoile unice ale fiecărui client, oferind recomandări personalizate și sfaturi bazate pe cunoștințe solide.

Inginerii și Proiectanții: Cu o viziune inovatoare și o abordare detaliată, inginerii și proiectanții noștri lucrează pentru a vă crea un sistem solar care să se potrivească perfect cu proprietatea și stilul dvs. de viață.

Tehnicienii de Instalare: Personalul nostru de instalare este mândru de abilitatea sa de a instala sistemele solare în mod eficient și sigur, garantând că totul funcționează exact așa cum ar trebui.

Asistența pe Termen Lung: Suntem dedicați să vă sprijinim chiar și după instalare, oferind servicii de întreținere și asistență pentru a vă asigura că sistemul dvs. funcționează la capacitate maximă pentru anii care vin.

La Maty Green Energy, credem că succesul nostru este strâns legat de calitatea și devotamentul echipei noastre. Fiecare membru contribuie cu abilitățile și entuziasmul său, creând o atmosferă colaborativă și prietenoasă. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă arătăm cum pasiunea și experiența noastră în energia solară pot transforma casa sau afacerea dvs. într-un model de durabilitate și eficiență.

Credem cu tărie în responsabilitatea socială și ecologică. Investim în tehnologie și inovație pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a promova un mod de viață sustenabil.

Ne imaginăm o lume în care panourile solare sunt la fel de comune ca și aparatele electrice pe care le alimentează. O lume în care fiecare acoperiș poate fi o centrală electrică mică, autonomă, reducând dependența de sursele de energie fosilă și creând o rețea energetică mai rezilientă și responsabilă.

Sustenabilitatea în Produsele și Serviciile Noastre
Oferim soluții de energie solară care sunt nu doar eficiente, ci și ecologice. Panourile și sistemul nostru solar sunt concepute pentru a minimiza deșeurile și pentru a optimiza producția de energie, contribuind astfel la un ciclu de viață mai durabil.

Responsabilitate Socială
Suntem angajați să contribuim la comunitățile în care operăm. Prin parteneriate cu organizații locale și inițiative de educare, ne străduim să creștem conștientizarea și accesul la energie curată și regenerabilă.

Angajamentul față de Mediu
La Maty Green Energy, responsabilitatea ecologică este în centrul filozofiei noastre. Lucrăm constant pentru a reduce amprenta noastră de carbon, prin optimizarea proceselor și utilizarea de materiale prietenoase cu mediul.

Un Viitor Sustenabil
Căutăm să fim pionieri într-o nouă eră a energiei, unde soarele este o sursă esențială și omniprezentă. Prin inovație și angajament, ne îndreptăm către un viitor unde durabilitatea nu este o opțiune, ci o cerință.

La Maty Green Energy, ne străduim să fim mai mult decât un furnizor de panouri solare. Suntem un partener în misiunea dvs. de a trăi și de a opera într-un mod mai responsabil și mai sustenabil. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem lucra împreună pentru a crea un viitor mai strălucitor și mai verde.

9859

kW Energie generată

819

Tonelaje de CO2 Reduse

1143

Clienți satisfăcuți

600+

Parteneriate de top

You don't have permission to register