ADRESA
Piatra Neamț, jud. Neamț,
Strada Costache Negri Nr.6

TEL:
0766 453 828
0751 391 366
0786 574 313

EMAIL:
office@matygreenenergy.ro

Follow us

Certificările

noastre

Acreditate

Într-o lume unde calitatea și fiabilitatea sunt esențiale, certificările joacă un rol crucial în stabilirea încrederii și a standardelor de excelență. La Maty Green Energy, ne mândrim cu angajamentul nostru neclintit față de calitate, sustenabilitate și conformitate cu cele mai înalte standarde industriale.

Pe această pagină, veți găsi o listă detaliată a tuturor certificărilor pe care le-am obținut, fiecare fiind o mărturie a dedicării noastre față de excelență și responsabilitate. Aceste certificări nu sunt doar simboluri pe hârtie, ci reprezintă angajamentul nostru real față de clienți, parteneri și mediul înconjurător.

Certificarea ISO 9001

Certificarea ISO 9001 este un standard internațional recunoscut pentru sistemele de management al calității (SMC). Acesta reprezintă un angajament față de calitate, eficiență și satisfacția clientului, oferind un cadru pentru îmbunătățirea continuă a proceselor și serviciilor unei organizații.

La Maty Green Energy, suntem mândri să deținem certificarea ISO 9001, ceea ce demonstrează angajamentul nostru neclintit de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Acest standard ne ajută să ne aliniem cu cele mai bune practici internaționale, să îmbunătățim eficiența operațională și să ne asigurăm că ne îndeplinim angajamentele față de clienți și parteneri.

Prin urmare, când alegeți să colaborați cu noi, puteți fi siguri că vă alăturați unui partener care îndeplinește standarde riguroase de calitate, verificate și validate prin certificarea ISO 9001.

Certificarea ISO 14001

Certificarea ISO 14001 este un standard internațional pentru sistemele de management al mediului (SMM). Acesta reflectă un angajament față de protecția mediului, eficiența resurselor și conformitatea cu legile și reglementările de mediu, oferind un cadru pentru îmbunătățirea continuă a performanței ecologice.

La Maty Green Energy, suntem mândri să deținem certificarea ISO 14001, ceea ce subliniază dedicarea noastră față de practici ecologice responsabile și durabile. Acest standard ne ajută să ne aliniem cu cele mai bune practici internaționale în materie de mediu, să optimizăm utilizarea resurselor și să minimizăm impactul asupra ecosistemelor.

Prin urmare, când alegeți să colaborați cu noi, puteți fi siguri că vă alăturați unui partener care îndeplinește standarde riguroase de responsabilitate ecologică, verificate și validate prin certificarea ISO 14001.

Certificarea ISO 45001

Certificarea ISO 45001 este un standard internațional pentru sistemele de management al sănătății și securității ocupaționale (SSO). Acesta reprezintă un angajament față de protecția angajaților, minimizarea riscurilor în locul de muncă și îmbunătățirea continuă a condițiilor de lucru, oferind un cadru pentru gestionarea eficientă a sănătății și securității.

La Maty Green Energy, suntem mândri să deținem certificarea ISO 45001, ceea ce evidențiază angajamentul nostru față de un mediu de lucru sigur și sănătos. Acest standard ne ajută să ne aliniem cu cele mai bune practici internaționale în domeniul SSO, să identificăm și să gestionăm riscurile, și să ne asigurăm că toate aspectele legate de sănătate și securitate sunt gestionate în mod corespunzător.

Prin urmare, când alegeți să colaborați cu noi, puteți fi siguri că vă alăturați unui partener care îndeplinește standarde riguroase de sănătate și securitate, verificate și validate prin certificarea ISO 45001.

Autorizare ANRE

Deținem autorizarea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energie (ANRE), un semn al conformității și fiabilității noastre în domeniul energiei solare. Această autorizare ne permite să operăm în conformitate cu standardele și reglementările naționale, asigurându-vă că serviciile și produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și securitate.

You don't have permission to register