Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Politica de confidentialitate

Scopul si temeiul prelucrarii
Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza consimtamantul dumneavoastra si/sau temeiul legal care reglementeaza derularea activitatii. Prelucram datele cu caracter personal pentru a fi in masura sa va oferim produse si servicii personalizate, pentru informari in scop de marketing si publicitate – exemplu: newsletter-uri si/sau informari periodice legate de produsele noastre, oferte si noutati, pentru a finaliza activitatea comerciala (calcul oferta, livrare etc.)

Categorii de date cu caracter personal
Datele cu caracter personal care pot fi prelucrate in scopurile indicate mai sus pot fi, fara a se limita la, urmatoarele (in functie de datele care va sunt solicitate conform prevederilor legale sau asupra carora v-ati exprimat acordul): numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, judetul, adresa postala pentru livrare produse, segmentul de produse de care sunteti interesat.

Colectarea datelor cu caracter personal
Se realizeaza prin intermediul website-ului, a formularelor de contact, prin email sau telefonic, iar datele cu caracter personal sunt apoi preluate in baza de date mentinuta de catre MATY IT & ELECTRONICS SRL sau partenerii imputerniciti de catre MATY IT & ELECTRONICS SRL pentru scopul mai sus mentionat.

Destinatarii datelor cu caracter personal
Pentru realizarea scopului de mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi dezvaluite partenerilor contractuali care administreaza website-ul ropavex.ro si baza de date de marketing.

Durata prelucrarii
Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se va desfasura pana la data la care va retrageti consimtamantul cu privire la prelucrare sau pana la data stabilita de cadrul legal pentru prelucrarea anumitor date cu caracter personal. La intervale regulate au loc evaluari ale datelor pentru a verifica acuratetea si actualitatea acestora. Datele dumneavoastra vor fi stocate exclusiv pentru timpul necesar pentru atingerea scopului de prelucrare, iar MATY IT & ELECTRONICS SRL va lua masurile necesare pentru a evalua perioada de timp necesara, respectand principiile si regulile de prelucrare a datelor, stabilite prin legislatia aplicabila. In cazul in care ajungem la concluzia ca, ulterior expirarii perioadei sau a retragerii consimtamantului, exista un interes legitim, o obligatie legala, sau un al temei de a prelucra ulterior datele dumneavoastra in alte scopuri (cu exceptia celor de marketing direct, care vor fi stopate), veti fi informat in mod corespunzator cu privire la acest lucru.

Ce se intampla cu datele dupa terminarea prelucrarii
Dupa expirarea duratei prelucrarii indicate mai sus, sau dupa retragerea consimtamantului dumneavoastra si in cazul in care nu mai exista motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dumneavoastra datele vor fi sterse din baza de date.

Securitatea prelucrarii datelor
Societatea va informeaza prin prezenta ca evalueaza in permanenta si actualizeaza masurile de securitate implementate pentru a asigura securitatea si siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanei vizate cu privire la prelucrarea datelor
In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:
– Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate – insemnand dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca prelucram sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, accesul la datele respective si conditiile in care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri in acest sens utilizand datele de contact de mai jos;
– Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal – insemnand posibilitatea de a ne solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra in anumite cazuri, prin adresarea unei solicitari in acest sens utilizand datele de contact de mai jos;
– Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri, respectiv atunci cand: considerati ca datele prelucrate de noi sunt inexacte, pana la rectificarea acestora; prelucrarea este ilegala, dar nu doriti sa va stergem datele; Operatorii nu mai au nevoie de datele cu caracter personal in scopurile mai sus mentionate, dar dumneavoastra le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca drepturile legitime ale Operatorilor prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra;
– Dreptul de a va retrage consimtamantul asupra prelucrarii – in cazul in care aceasta se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana la acel moment;
– Dreptul de a va opune prelucrarii – insemnand dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interesele legitime ale Operatorilor ori este facuta in scopul comunicarilor de marketing direct, implicand crearea de profiluri;
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare – insemnand dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care ar produce efecte juridice asupra dumneavoastra sau v-ar afecta intr-o masura semnificativa;
– Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand posibilitatea de a solicita mutarea, copierea sau transferul datelor dumneavoastra existente in baza noastra de date catre o alta baza de date, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, doar in cazurile in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate;
– Dreptul de a depune plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
– Dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

Va vom contacta in scopuri de marketing doar daca v-ati exprimat acordul in acest sens. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing, prin accesarea dezabonare de la informarea primita prin email, accesand link-ul pus la dispozitie pentru dezabonare. Retragerea consimtamantului va putea avea loc oricand, simplu si fara a fi nevoiti sa oferiti o justificare. Prin retragerea consimtamantului, veti fi dezabonat de la primirea de newsletter-uri si/sau alerte periodice. Exercitarea altor drepturi de mai sus poate fi efectuata in orice moment prin adresarea unei solicitari scrise, datata si semnata, sau in format electronic, catre oricare dintre Operatori, la urmatoarea adresa/e de contact electronic office@matygreenenergy.ro. Vom procesa cererea si va vom raspunde in termenul legal. In cazul in care doriti orice alte informatii necesare cu privire la cele de mai sus, inclusiv cu privire la modul de exercitare al drepturilor dumneavoastra., va rugam sa ne adresati o solicitare scrisa, datata si semnata, la datele de contact mentionate mai sus.

Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@matygreenenergy.ro.

Politica de cookie-uri